• Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Italiano
  • Français
  • Русский
  • Slovenščina
  • Magyar
  • Čeština
  • Slovenčina
  • Język polski

t: +385 (0)21 455 207 m: info@alfastan2.hr

Vrsta nekretnine:
Lokacija:
Cijena:
-
Površina:
- m2

Turistički najam

Apartman Strožanac

Apartman je kapaciteta 5 osobe, ugodan, okružen zelenilom a nalazi su u prizemlju manje stambene zgrade
nedaleko  od grada Splita.
Komforan klimatiziran apartman udaljen samo 5 minuta hoda od plaže, u stambenoj zgradi  ima svoj poseban ulaz, nalazi se u prizemlju ima 65 m2.Apartman se nalazi u Strožancu, a najbliža trgovina i pekarnica je udaljena samo 3 minute hoda od apartmana, super market 10 minuta, a plaža 5 minuta hoda.Apartman se sastoji od dvije spavaće sobe, jedna spavaća soba sa bračnim krevetom i druga sa jednim single krevetom, veliki dnevni boravak sa  trosjedom (koji se razvuče u krevet za još dvije osobe), TV, radio. Kuhinja velika i potpuno opremljena kućanskim aparatima uključujući perilicu posuđa, mikrovalnu pećnicu i aparat za kavu.Ispred apartmana nalazi  terasa 10m2 okružena zelenilom.Kućni ljubimci dozvoljeni ali na upit. WI-FI internet i osiguran besplatan parking  ispred zgrade ili u garaži.
Doma
ćini su gostoljubljivi tihi i nenametljivi ljudi koji su Vam na raspolaganju na Vaše upite o bilo kakvoj korisnoj informaciji o najpovoljnijim ponudama grada Split , Strožanac se nalazi u neposrednoj blizini hotela Le Meridien Lav i Stobreča koji  vam pružaju čisto more, prekrasne sadržajne plaže, bogatu gastronomsku ponudu, mnoštvo kafe-barova, disco-clubova, suvenirnica…tu će te pronaći sve što je potrebno za Vaš odmor, bilo miran kutak i odmor uz more, bilo aktivan život.Po želji klijenta možemo organizirati jednodnevne ili vešednevne izlete obilaska otoka Brača, Hvara ili Šolte brodicom za 6 osoba uz ručak ili večeru na brodu. Isto tako nudimo auto transfer do slapova Krke, Dubrovnika,  Zadra i ostale izlete po pristupačnim cijenama u autima i autobusima visoke klase.U danu Vašeg odlaska možemo Vam pričuvati Vaše stvari tako da je ne morate nositi sa sobom ukoliko se želite još zadržati i uživati na plaži ili izletu.  


Apartman u centru Trogira

Apartman je kapaciteta 4 osobe, ugodan, okružen zelenilom a nalazi su u prizemlju manje zgrade nedaleko stare jezgre grada Trogira. U njemu se nalazi hodnik iz kojeg se ulazi u kupatilo wc sa mašinom za pranje rublja, spavaću sobu sa ormarom i televizijom , kuhinju sa blagovaonom u kojoj se nalazi veliki stol za ručavanje do 6 osoba, dupli frižider, mikrovalna, štednjak sa plinom i strujom, perilica suđa, pećnica ,potreban pribor, tanjuri i lonci i dnevni boravak sa sofom na razvlačenje za dvije osobe, stolić i ormar sa televizijom. Ispred zgrade je osiguran parking za 2 auta a po potrebi i više. Stanu pripada i uređeni vrt od cca 20 m2. Nova gradska plaža je udaljena 150 metara ,a sa trogirske rive koja je udaljena cca 300 m svakih 20 minuta po pristupačnim cijenama voze taksi brodice za najpoznatije plaže u okolici Trogira. Po želji klijenta možemo organizirati jednodnevne ili vešednevne izlete obilaska otoka Brača, Hvara ili Šolte brodicom za 6 osoba uz ručak ili večeru na brodu. Isto tako nudimo auto transfer do slapova Krke, Dubrovnika,  Zadra i ostale izlete po pristupačnim cijenama u autima i autobusima visoke klase.U danu Vašeg odlaska možemo Vam pričuvati Vaše stvari tako da je ne morate nositi sa sobom ukoliko se želite još zadržati i uživati na plaži ili izletu.