O nama


Kupujete stan ?

Gradite kuću ?

Investirate ?

Prodajete nekretninu ?

Svjesni smo da kod tako velike životne odluke prvenstveno tražite pravnu i financijsku sigurnost, ali i podršku uz savjete i sugestije, te odgovore i prijedloge rješenja na razna pitanja koja se tiču realizacije takve životne odluke.

Vođeni tom mišlju, 2008. godine smo osnovali tvrtku pod nazivom Alfa stan 2, odnosno Agenciju za posredovanje pri prometu nekretninama i građenje, koja se sve ove godine razvila u respektabilnu i dobro poznatu tvrtku u kojoj je svaki njen klijent, bez obzira na njegov zahtjev, upit, savjet, sugestiju i molbu, definitivno na prvom mjestu.

Naš tim visoko kvalificiranih stručnjaka (evidentiranih u Registar ovlaštenih posrednika HGK-e) s dugogodišnjim iskustvom na tržištu nekretnina, pomoći će Vam pri izboru i odluci pojedine nekretnine, te ukazati na moguće skrivene mane i nedostatke odabrane nekretnine, ali i sve prednosti uz povećanu dodanu vrijednost tako odabrane nekretnine.

Klijentima koji ulažu u nekretnine, bilo kupnjom, gradnjom ili investiranjem, pronalazimo kupce ili najmoprimce, te na taj način potenciramo vrijednost njihovog ulaganja. Također i klijentima koji svoje nekretnine žele ponuditi na tržište nekretnina, uz kvalitetnu pripremu i prijedloge takve nekretnine, pronalazimo kupce i takav cijeli postupak vodimo do samog kraja realizacije.

Nastojimo svoje klijente pratiti kroz sve njihove projekte i planove vezanih za odabrane nekretnine, bilo da se radi o kupnji, prodaji, zakupu, najmu, papirologiji, pravnom statusu nekretnine, gradnji, preuređenju i sličnim poslovima.

Djelatnosti kojima se bavi naša tvrtka, odnosno Agencija za promet nekretninama:

- Posredovanje kod kupoprodaje svih vrsta nekretnina

- Posredovanje kod najma i zakupa svih vrsta nekretnina

- Procjene tržišne vrijednosti svih vrsta nekretnina

- Pregled vlasničke dokumentacije i dovođenje iste u uredno stanje

- Ispitivanje tržišta nekretnina za prodavatelje i kupce

- Procjena isplativosti ulaganja u investicije

- Cjelokupni građevinski konzalting

- Pregovori i priprema elemenata za ugovore o prodaji, zakupu ili najmu

Posebno se zalažemo za temeljna načela struke:

- Načelo dobrih poslovnih običaja

- Načelo povjerenja

- Načelo zaštite interesa stranke

- Načelo pružanja posredničke pomoći neupućenoj stranci

- Načelo savjesnosti i poštenja posrednika, te načelo dostojanstva posredničkog poziva

Shvaćanje individualnih želja i potreba klijenata je naš glavni prioritet, a njihovo iskazano zadovoljstvo nam daje motiv da budemo još i bolji. Naši klijenti su nam ujedno i poslovni partneri, što njihove ciljeve čini i našim ciljevima, a njihove uspjehe i našim uspjesima.

Posjetite nas u uredu na adresi Ostravska 4 u Splitu, gdje pored uvida u našu ponudu možete dobiti i besplatne savjete, ali i sugestije vezane za tržište nekretnina.

Najbolja reklama su nam zadovoljni kupci i prodavatelji, stoga budite i Vi jedan od njih i ukažite nam svoje povjerenje uz obostrano zadovoljstvo!

Vaš Alfa stan 2 !!!!

Informacije za Alfa Stan 2 d.o.o.:

Temeljni kapital: 20.000,00 kn,
MBS: 060243786,
Nadležni sud: Trgovački sud u Splitu,
OIB: 46649642286,
Sjedište: Podstrana (Općina Podstrana) Sveti Martin 138,
Upisan u Sudski registar Trgovačkog suda u Splitu pod brojem: 060243786,
Transakcijski račun i banka: IBAN: HR4024070001100641746, OTP banka,
Osobe ovlaštene za zastupanje: ANDREA BOGDANOVIĆ, OIB: 76099762195, Stobreč, Cetinska 19, član uprave, zastupa Društvo pojedinačno i samostalno
Registar posrednika Rješenje Klasa: UP/I-330-01/10-01/217
Urbroj: 526-05-01-01/2-10-2 od 2010. godine

Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".